Kontakt Trolldalen
Kattekleiv barnehage as
avd. Trolldalen
Trolldalsvn. 6
3676 Notodden
Tlf: 98 23 37 03Velkommen til Trolldalen Gårdsbarnehage


Trolldalen Gårdsbarnehage ligger i hovedhuset på et lite småbruk midt i et boligområde i Trolldalen.

For å komme til barnehagen må en - når en kommer østfra på E 134 - knapt 1 km fra siste rundkjøring ved Shell. ta av til høyre inn på Tors veg, ta til venstre opp O.G.Hauges veg, og på toppen av den første bakken kjøre rett fram og ned ca.50m til P-plassen. Oppi bakken ligger gården idyllisk til.


Det er Karin og Lisbeth som også står som eiere og drivere av denne barnehagen som startet opp som organisert dagmammavirksomhet. En dagmammavirksomhet som i stor grad minnet om barnehagedrift.

I 2002 ble det bestemt at de ønsket å søke om å få godkjent virksomheten som barnehage. I 2003 ønsket de å være med Kattekleiv Barnehager as,  og i juni 2004 startet barnehagedriften i regi av Kattekleiv Barnehager as opp på gården.

Høsten 2004 og våren 2005 ble hovedhuset på gården bygd ut med nytt kjøkken, nytt inngangsparti, toalettrom og personalrom i tilegg til at hele huset ble pusset opp.

15.12.2005 sto den den nye barnehagen ferdig til godkjenning.

Barnehagen er i dag godkjent for 26 barn i alderen 0 til 6 år.

Barnehagen er flott, men det er nok uteområdet vi er mest stolte av.
I barnehagen har vi har snekkerbod i låven og kjempefine akebakker rett utenfor “stueveggen”. På sommeren tusler det hester rundt på jordet og til og med et føll er det blitt født her. 

Et lite steinkast fra huset har vi også et kjempefint turterreng med gapahuk, “Tarzanløype” og en lekeplass med en båt på 41 fot som foreldrene pusser opp og bygger om til et sjørøverskip.Webløsning fra WebSys