Nyheter


Kattekleiv Kompetanse kan bidra med pedagogiskveiledning, kurs og kompetanseheving til deg personlig eventuelt til en en personalgruppe, der formålet er individuell personlig vekst og utvikling i tråd med virksomhetens målsetninger.


Kattekleiv Kompetanse sitt personale har alle høgskoleutdanning med videreutdanning i veiledningspedagogikk. Vi gir deg det du ønsker, og gjennom veildeningsprosessen vil vi hjelpe deg til å nå dine, eventuelt din virksomhets mål.

Verdiskapende samhandling mener vi er et suksesskriterie for morgendagens organisasjoner. Vi har valgt å benyttet pedagogisk veiledning som et av virkemiddelene til verdiskapning, vekst og utvikling.

Vi har idag spesialkompetase innenfor barnehage utbygging.  Våre barnehager er unike, dette er arkitekttegnede barnehager, dette er barnehager i næringsbygg, dette er barnehager i verneverdige bo områder, dette er barnehager i fredede bygninger, dette er barnehager bygget i spseialregulerte områder. Vi hjelper deg, vi har kompetansen til å veilede og hjelpe deg igjennom reguleringsprosessene. Vi hjelper deg å se de unike mulighetene i spennende gamle og nye bygg. Ingen utfordring er umulig, så lenge intensjonene er gode.

Veiledning med utgangspunkt i Fam.Lab og Jesper Juul sin filosofi og verdigrunnlag.
Les mer >>
Dagbladet - Magasinet - 01.06.2012
Les mer >>
Her legger vi ut ulike kurs som er i nærmiljøet og som vi kan anbefale for foreldre.
Les mer >>
Her legger vi ut litt informasjon om kurs som kan være relevante for noen av våre ansatte, eventuelt andre som ønsker faglig påfyll.
Les mer >>
Ønsker du noe helt spesielt, noe helt unikt og som i tillegg er pent, praktisk og holdbart. Vi kan sørger for at dine ideer blir virkelighet.
Les mer >>
Hva er minst skadelig for barna? At mor og far skiller seg eller at barnet vokse opp i et hjem uten kjærlighet ?
Les mer >>


Webløsning fra WebSys